Facilitaire Zaken

Bijna nergens ben je zo van betekenis voor je collega’s als op de afdeling Facilitaire Zaken. Wij zorgen ervoor dat iedereen zijn werk met plezier kan doen in een comfortabele, veilige werkomgeving. Ruimten waar je ongestoord kunt werken, met collega’s kunt overleggen, even tot rust kunt komen, iets kunt eten of drinken en gasten en bezoekers kunt ontvangen. Ook zij moeten zich hier welkom voelen en denken: wat is alles hier goed geregeld.

Mensenwerk

Om prettig en veilig te kunnen werken zijn professionele voorzieningen onmisbaar. Denk aan goede catering, hartelijke en behulpzame bodes, professionele schoonmaak, vervoer als je het nodig hebt, een prettige inrichting en kundige bedrijfshulpverleners. Echt mensenwerk dus. En vergeet de postverwerking niet. We stellen de inkomende post voor de gemeente digitaal beschikbaar voor de medewerkers en beheren het historische papieren archief.

We zorgen ervoor dat het collega’s in facilitair opzicht aan niets ontbreekt. Hiermee dragen we ons steentje bij aan de doelstellingen van de gemeente. En dat alles in een goede, gezellige sfeer.