Verkoop en verhuur

De gemeente Haarlem heeft regelmatig panden en grond in de verhuur en verkoop.

Verhuur

Op dit moment heeft de gemeente Haarlem geen panden of grond in de verhuur.

Verkoop

 • Brouwersstraat 30 zwart
  Een ruime benedenwoning (59 m²) in de Leidsebuurt met een tuin en garage. Dit is een voormalige huurwoning en moet volledig gemoderniseerd worden. Het is alleen bestemd voor eigen bewoning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Rutger Spiering via rutger@puurmakelaars.nl of via 06-11 79 07 90.
   
 • Brouwersstraat 30 rood
  Een ruime bovenwoning (87 m²) in de Leidsebuurt met 4 kamers. Dit is een voormalige huurwoning en moet volledig gemoderniseerd worden. Het is alleen bestemd voor eigen bewoning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Rutger Spiering via rutger@puurmakelaars.nl of via 06-11 79 07 90.
   
 • Gedempte Oude Gracht 24
  Dit gebouw middenin het centrum van Haarlem is een uniek rijksmonument met lijstgevel. Het is gebouwd rond 1800. Het gebouw heeft een gemengde bestemming (centrum 2). Op de begane grond is onder andere detailhandel en kantoorruimte toegestaan en op de verdiepingen is ook wonen mogelijk. Er kunnen meerdere woningen worden gerealiseerd in het gebouw. Hiervoor moet de koper de noodzakelijke vergunningen aanvragen. Het gebouw is in matige staat van onderhoud. Het gebouw wordt leeg en vrij van huur opgeleverd. Het totale oppervlakte bedraagt circa 280 m² gebruiksoppervlakte en is verdeeld over 3 bouwlagen.

  Bekijk het gebouw op de website van Funda.

  Neem voor meer informatie contact op met de vastgoedadviseurs van Cushman & Wakefield, mevrouw Van der Mije of de heer Kuiper, via 020-8002000. U kunt ook een e-mail sturen naar haarlem.verkoop@cushwake.com.

 • Badmintonpad
  De locatie Badmintonpad is een ontwikkellocatie waar inmiddels het Sterrencollege en de nieuwe Duinwijckhal zijn gerealiseerd. Na de sloop van de oude Duinwijckhal is een kavel vrijgekomen aan het Badmintonpad. Voor de kavel zijn kaders opgesteld waarbinnen het terrein kan worden ontwikkeld. Bekijk de pagina.

Op de volgende ontwikkellocaties komen de volgende objecten binnenkort in de verkoop:

Nieuwsalert per e-mail

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop?
Meld u dan aan voor de nieuwsalert per-e-mail Verkoop (on)roerende goederen (incidenteel).