Verkoop en verhuur

De gemeente Haarlem heeft regelmatig panden en grond in de verhuur en verkoop.

Verhuur

Op dit moment heeft de gemeente Haarlem geen panden of grond in de verhuur.

Verkoop

 

Gemeente Haarlem verkoopt beleggingsobject Westkolk 4 en 6 in Spaarndam (voormalig Raadhuis) Bieding is gesloten

Dit beleggingsobject valt onder het niet strategisch vastgoed en wordt te koop aangeboden. Het te verkopen object is gelegen in Haarlem Noord/Spaarndam:

 • Westkolk 4 (kantoorruimte met tuin en schuur);
 • Westkolk 6 (bovenwoning);

De verkooptransactie van dit beleggingsobject wordt in opdracht van de gemeente Haarlem uitgevoerd door Hanson Bedrijfsmakelaars te Heemstede. Heeft u interesse hierin of wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met Hanson Bedrijfsmakelaars, www.hanson.nl,  contactpersoon mevrouw A. ten Brink, verkopend makelaar, bereikbaar via het e-mailadres info@hanson.nl of via telefoonnummer 023 532 99 55.

 • Rijksstraatweg 370 Bieding is gesloten
  Vrijstaand wonen in een gemeentelijk monument in Haarlem. Deze voormalige huurwoning van de gemeente aan de Rijksstraatweg 370 in het Vondelkwartier in Haarlem Noord staat te koop. De woning is alleen bestemd voor eigen bewoning, daarom geldt er een zelfbewoningsplicht. Dit betekent dat de koper (of een familielid in de eerste graad) in de woning moet wonen voor een periode van 5 jaar. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 141 m2 en staat op een perceel van circa 248 m². De woning heeft een diepe tuin op het oosten en een ruime houten berging aan de zijkant van de woning.

  Meer informatie vindt u op www.kdmakelaars.nl. Heeft u interesse in deze woning en wilt u de woning bezichtigen of  wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer S. van Steijn van verkopend makelaar Keijser & Drieman NVM Makelaars via telefoonnummer 023 532 1516 of via e-mail haarlem@kdmakelaars.nl.
 • Gemeente Haarlem verkoopt 10 beleggingsobjecten Inschrijving is gesloten
  Deze beleggingsobjecten bestaande uit vier wooncomplexen vallen onder het niet strategisch vastgoed en worden te koop aangeboden. De wooncomplexen staan in Haarlem Centrum en Haarlem Noord/Spaarndam op de locaties:
  Donkere Spaarne 32 zwart en rood in Haarlem Centrum (2x, kantoor en bovenwoning);
  Kennemerstraat 20 zwart en rood in Haarlem Noord (2x, beneden- en bovenwoning).
  Transvaalstraat 7 – 13 in Haarlem Noord (4x, bergingen/opslag begane grond en 3 bovenwoningen).
 • Westkolk 4 en 6 in Haarlem Noord/Spaarndam (2x, kantoorruimte en bovenwoning).
   

  De verkooptransactie van deze objecten wordt in opdracht van de gemeente Haarlem uitgevoerd door Capital Value te Utrecht. Heeft u interesse in deze beleggingsobjecten of wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met Capital Value, www.capitalvalue.nl, contactpersoon de heer B.B. Vermeer, vastgoedadviseur, bereikbaar via het e-mailadres info@capitalvalue.nl of via telefoonnummer 030 72 71 700 

 • Rijksmonument ‘Het Scheepje’ Houtmarkt 7 Verkocht onder voorbehoud
  De voormalige brouwerij ‘Het Scheepje’ is een uniek 17-eeuws pand aan de Houtmarkt (rijksmonument) met uitzicht over het Spaarne. Bestemming is gemengde doeleinden – volledig wonen is mogelijk. Het woonoppervlak is circa 430 m2 en het perceeloppervlakte is circa 507 m2. Het pand moet worden gerenoveerd. De biedingstermijn is gesloten. Het college van burgemeester en wethouders besluit over de verkoop.
 • Egelantier Inschrijving is gesloten
  De gemeente verkoopt het pand uit 1873 en wil dat de koper het pand ontwikkelt tot een hotel, stadswoningen en een culturele en/of maatschappelijke plek. Kijk op www.haarlem.nl/egelantier-ontwikkeling voor meer en uitgebreide informatie over het verkoopproces van de Egelantier.

Op de volgende ontwikkellocaties komen de volgende objecten binnenkort in de verkoop:

Nieuwsalert per e-mail

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop?
Meldt u zich dan aan voor de nieuwsalert per-e-mail Verkoop (on)roerende goederen (incidenteel).