Verkoop en verhuur

De gemeente Haarlem heeft regelmatig panden en grond in de verhuur en verkoop.

Verhuur

Op dit moment heeft de gemeente Haarlem geen panden of grond in de verhuur.

Verkoop

  • Rijksstraatweg 370: te koop – woning onder bod
    Vrijstaand wonen in een gemeentelijk monument in Haarlem. Deze voormalige huurwoning van de gemeente aan de Rijksstraatweg 370 in het Vondelkwartier in Haarlem Noord staat te koop. De woning is alleen bestemd voor eigen bewoning, daarom geldt er een zelfbewoningsplicht. Dit betekent dat de koper (of een familielid in de eerste graad) in de woning moet wonen voor een periode van 5 jaar. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 141 m2 en staat op een perceel van circa 248 m². De woning heeft een diepe tuin op het oosten en een ruime houten berging aan de zijkant van de woning.

    Meer informatie vindt u op www.kdmakelaars.nl. Heeft u interesse in deze woning en wilt u de woning bezichtigen of  wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer S. van Steijn van verkopend makelaar Keijser & Drieman NVM Makelaars via telefoonnummer 023 532 1516 of via e-mail haarlem@kdmakelaars.nl.
     
  • Egelantier: verkocht
    De gemeente verkoopt het pand uit 1873 en wil dat de koper het pand ontwikkelt tot een hotel, stadswoningen en een culturele en/of maatschappelijke plek. Kijk op www.haarlem.nl/egelantier-ontwikkeling voor meer en uitgebreide informatie over het verkoopproces van de Egelantier.

Op de volgende ontwikkellocaties komen de volgende objecten binnenkort in de verkoop:

Nieuwsalert per e-mail

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop?
Meldt u zich dan aan voor de nieuwsalert per-e-mail Verkoop (on)roerende goederen (incidenteel).