Verkoop en verhuur

De gemeente Haarlem heeft regelmatig panden en grond in de verhuur en verkoop.

Verhuur

Op dit moment heeft de gemeente Haarlem geen panden of grond in de verhuur.

Verkoop

 • Brouwersstraat 30 zwart
  Een ruime benedenwoning (59 m²) in de Leidsebuurt met een tuin en garage. Dit is een voormalige huurwoning en moet volledig gemoderniseerd worden. Het is alleen bestemd voor eigen bewoning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Rutger Spiering via rutger@puurmakelaars.nl of via 06-11 79 07 90. Het is niet meer mogelijk om een bod uit te brengen. De biedingstermijn is gesloten. Het college van burgemeester en wethouders besluit over de verkoop. De besluitvormingsprocedure is gestart.
 • Brouwersstraat 30 rood
  Een ruime bovenwoning (87 m²) in de Leidsebuurt met 4 kamers. Dit is een voormalige huurwoning en moet volledig gemoderniseerd worden. Het is alleen bestemd voor eigen bewoning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Rutger Spiering via rutger@puurmakelaars.nl of via 06-11 79 07 90. Het is niet meer mogelijk om een bod uit te brengen. De biedingstermijn is gesloten. Het college van burgemeester en wethouders besluit over de verkoop. De besluitvormingsprocedure is gestart.
 • Gedempte Oude Gracht 24
  Dit gebouw middenin het centrum van Haarlem is een uniek rijksmonument met lijstgevel. Het is gebouwd rond 1800. Het gebouw heeft een gemengde bestemming (centrum 2). Op de begane grond is onder andere detailhandel en kantoorruimte toegestaan en op de verdiepingen is ook wonen mogelijk. Er kunnen meerdere woningen worden gerealiseerd in het gebouw. Hiervoor moet de koper de noodzakelijke vergunningen aanvragen. Het gebouw is in matige staat van onderhoud. Het gebouw wordt leeg en vrij van huur opgeleverd. Het totale oppervlakte bedraagt circa 280 m² gebruiksoppervlakte en is verdeeld over 3 bouwlagen.

  Bekijk het gebouw op de website van Funda. Het is niet meer mogelijk om een bod uit te brengen. De biedingstermijn is gesloten. Het college van burgemeester en wethouders besluit over de verkoop. De besluitvormingsprocedure is gestart.

  Neem voor meer informatie contact op met de vastgoedadviseurs van Cushman & Wakefield, mevrouw Van der Mije of de heer Kuiper, via 020-8002000. U kunt ook een e-mail sturen naar haarlem.verkoop@cushwake.com.

 • Vondelweg 511
  Een karakteristieke half vrijstaande woning aan de Vondelweg 511 in het Vondelkwartier in Haarlem-Noord staat te koop. De woning heeft een vloeroppervlak van circa 130 m² BVO en staat op een ruim perceel van circa 451 m² met een tuin op het Zuiden. Het is een gemeentelijk monument en een voormalige huurwoning van de gemeente. Het pand is bestemd voor eigen bewoning.
  Heeft u interesse in deze locatie of wilt u meer informatie? Kijk op www.wado.nl of neem contact op met de heer M. Erkelens, verkopend makelaar Van Waalwijk en Van Doorn Makelaars Taxateurs, via 023-527 74 22 of via haarlem@wado.nl

 • Bakkerstraat 62
  Een sloop nieuwbouw of te renoveren woning in stadsdeel Zuid-West, vlakbij het centrum van Haarlem. De woning is 56 m2 GBO en staat op een perceel van 64 m2. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Kijk op www.funda.nl of neem contact op met mevrouw Jose Bakx van verkopend makelaar Overspaern Makelaardij BV via 023-536 63 66 of via josebakx@overspaern.nl.

Op de volgende ontwikkellocaties komen de volgende objecten binnenkort in de verkoop:

Nieuwsalert per e-mail

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop?
Meld u dan aan voor de nieuwsalert per-e-mail Verkoop (on)roerende goederen (incidenteel).