Tijdelijke parkeervergunning

Bent u voor uw bedrijf tijdelijk aan het werk in een gebied waar betaald parkeren is ingevoerd, en heeft u uw auto nodig bij uw werkzaamheden? Of heeft u als particulier een tijdelijke parkeervergunning nodig? Dan kunt u een afspraak aanvragen per e-mail: Parkeerzakenbalie@haarlem.nl. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te maken. U betaalt de vergunning aan de balie en krijgt de vergunning direct mee. Hiermee kunt u parkeren bij een betaalde parkeerplaats met uitzondering van de "Stop en Shop" zones zoals aangegeven op de borden ter plaatse.

Het plaatsen van een verhuiswagen valt onder het laden en lossen zoals bedoeld in de Wegenverkeerswet. U mag hierbij natuurlijk  geen gevaar of hinder veroorzaken. Kunt u de verhuiswagen nergens anders neerzetten dan op de stoep? Dan heeft u een ontheffing RVV art. 87 nodig. Deze ontheffing vraagt u ook aan per e-mail: Parkeerzakenbalie@haarlem.nl

Heeft u bij een verhuizing een verhuislift nodig? Dan moet u de "Ontheffing plaatsen voorwerpen op de openbare weg" aanvragen.

Voorwaarden

Tijdvakken

Kosten

Parkeergarages: vrije plekken, adressen, tarieven en routebeschrijvingen