Spaarndam kademuren

Hoogheemraadschap van Rijnland start in het najaar van 2020 met het vervangen van de kademuren van de Kolksluis. Daarna worden de Woerdersluis en de Boezemsluis aangepaktn voor een veilige waterkering. 

Actueel

Uit onderzoek blijkt dat de fundering van de kade aan Westkolk slecht is. Het hout van de kademuur is verouderd waardoor kieren ontstaan en grond wegspoelt uit de kade. De kademuur zou bij zware belasting kunnen wegzakken. Om dit te voorkomen is het verboden te parkeren op de Westkolk totdat de kademuur wordt gerenoveerd. De gemeente heeft de kade afgezet.

Uw mening telt!

Het projectteam Sluizen Spaarndam van Rijnland is benieuwd naar uw mening over de voorbereiding en de uitvoering van de werkzaamheden. Als u zich inschrijft voor het tevredenheidspanel, ontvangt u de komende tijd op bepaalde momenten een e-mail met een korte vragenlijst. Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 1 minuut van uw tijd. Ga daarvoor naar: www.uwmeningtelt.nu/sluizen-spaarndam.

Meer informatie over het project vindt u op www.rijnland.net.

Contact

Heeft u vragen over het parkeerverbod aan de Westkolk? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Jonk van gemeente Haarlem via antwoord@haarlem.nl of via telefoonnummer 14 023.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Hoogheemraadschap Rijnland via info@rijnland.net of via telefoonnummer 071 306 35 35.