Samen maken we de stad

Praat en denk mee over de ontwikkeling en toekomst van Haarlem.
Onderstaand een overzicht van de actuele participatiemogelijkheden van de gemeente Haarlem.
Per onderwerp leest u hoe en tot wanneer u kunt reageren.

Mijn Meerwijk kaart

Mijn Meerwijk

Wat vindt u belangrijk in Meerwijk? Meer groen? Minder verkeer? 30 of 50 km? Meer of minder parkeerplaatsen? Andere sport- en speelvoorzieningen? De gemeente start in 2021 met de vernieuwing van de openbare ruimte in Meerwijk. Laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw buurt.

Geef uw reactie
Europaweg

Ontwikkelzone Europaweg

De gemeente gaat de komende maanden voor het ontwikkelgebied Europaweg nieuwe plannen spelregels opstellen; een zogenaamde ontwikkelvisie. Denk en praat mee, laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw buurt.

Denk mee
Orionweg

Orionzone

In de omgeving Orionweg en Planetenlaan ziet de gemeente kans om 600 woningen toe te voegen. De gemeente gaat hiervoor in de komende maanden spelregels opstellen waaraan toekomstige bouwplannen zullen worden getoetst; een ontwikkelvisie. Graag horen wij wat u daarbij belangrijk vindt.

Naar Orionzone
Initiatieven vanuit de stad

Initiatieven vanuit de stad

De gemeente Haarlem wil meer ruimte voor initiatieven uit de stad. Heeft u hulp nodig om uw initiatief te realiseren? Er zijn altijd mensen die u op weg kunnen helpen!

Initiatieven vanuit de stad

Burgerpanel

Wilt u met de gemeente meedenken over uw stad? Meldt u dan aan voor het Digipanel Haarlem. Via een korte online enquête geeft u uw mening over onderwerpen waar de gemeente zich mee bezighoudt.

Digitale burgerpanel
Ondernemerspanel

Ondernemerspanel

Bent u ondernemer en wilt u meedenken over het Haarlemse ondernemersbeleid? Meldt u dan aan voor het Ondernemerspanel.

Aanmelden

Meer kijk en praat mee