Samen maken we de stad

Praat en denk mee over de ontwikkeling en toekomst van Haarlem. 
Onderstaand een overzicht van de actuele participatiemogelijkheden van de gemeente Haarlem. 
Per onderwerp leest u hoe en tot wanneer u kunt reageren.

Spaarndamseweg

Eén van de ontwikkelgebieden is de Spaarndamseweg. Daar willen we ongeveer 650 extra woningen toevoegen. Gemeente Haarlem ziet dit als kans de openbare ruimte te verbeteren met meer groen.

Denk mee

Zijlweg

Eén van de gebieden die we willen ontwikkelen is de Zijlweg en omgeving. We willen ongeveer 600 woningen toevoegen in dit gebied. En ruimte maken om te werken. Ook willen we de openbare ruimte verbeteren. Dit doen we door meer voorzieningen en groen.

Praat mee

Orionzone

In de omgeving Orionweg en Planetenlaan ziet de gemeente kans om 600 woningen toe te voegen. De gemeente gaat hiervoor in de komende maanden spelregels opstellen waaraan toekomstige bouwplannen zullen worden getoetst; een ontwikkelvisie. Graag horen wij wat u daarbij belangrijk vindt.

Naar Orionzone
Mijn Meerwijk kaart

Mijn Meerwijk

Wat vindt u belangrijk in Meerwijk? Meer groen? Minder verkeer? 30 of 50 km? Meer of minder parkeerplaatsen? Andere sport- en speelvoorzieningen? De gemeente start in 2021 met de vernieuwing van de openbare ruimte in Meerwijk. Laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw buurt.

Geef uw reactie
Europaweg

Europaweg

De gemeente gaat de komende maanden voor het ontwikkelgebied Europaweg nieuwe plannen spelregels opstellen; een zogenaamde ontwikkelvisie. Denk en praat mee, laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw buurt.

Denk mee

Bewonersbijeenkomsten

De gemeente Haarlem vindt het belangrijk om samen met bewoners te werken aan de stad. Daarom gaat de gemeente graag in gesprek met bewoners.

Bekijk alle bijeenkomsten

Meer onderwerpen