Wat vindt u als Haarlemse ondernemer van Haarlem als werk- en ondernemersstad?

  • 8 november 2019

Bent u ondernemer in Haarlem? Dan horen we graag welke sectoren u als kansrijk ziet en welke juist niet. Hoe we voor meer banengroei en een gezonde arbeidsmarkt kunnen zorgen. En wat we kunnen doen om een duurzame en circulaire economie te creëren die toekomstbestendig is, gericht op banengroei en een gezonde arbeidsmarkt.

Economische visie: samen met de stad

Gemeente Haarlem hoort graag wat u als Haarlemse ondernemer vindt van Haarlem als werk- en ondernemersstad, nu én in de toekomst. De online enquête is samen met interviews en rondetafelgesprekken met Haarlemse ondernemers een bouwsteen voor de Economische Visie Haarlem. De Economische Visie Haarlem zet een stip op de horizon voor 2040. In de uitvoeringsagenda staan de acties voor de komende 4 jaar, waar gemeente, belanghebbenden en partners samen aan gaan werken. Uw inbreng gebruiken we om een beeld te krijgen wat de wensen van de stad zijn voor de ontwikkeling van werkgelegenheid en ondernemerschap in Haarlem. 

Denkt u als Haarlemse ondernemer mee? Vul de online enquête in. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

Aantal plekken vrij bij laatste ronde tafel gesprekken

Bij de rondetafelgesprekken op 12 november over Gezondheidszorg en op 13 november over Digitale economie & ICT zijn nog een aantal plekken over. De gesprekken zijn tussen 19.00 en 22.00 uur. Bent u Haarlemse ondernemer en heeft u interesse om deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar economie@haarlem.nl. Omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben, ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht of u kunt deelnemen.

Meer informatie leest u op www.haarlem.nl/economischevisie.