Reageer op voorlopig ontwerp Mr. Jan Gerritszlaan en Willem Klooslaan

  • 5 juli 2019

Gemeente Haarlem wil de riolering onder de Mr. Jan Gerritszlaan en de Willem Klooslaan vervangen en de straten opnieuw inrichten. Met ideeën en wensen vanuit de buurt is een voorlopig ontwerp voor de straten gemaakt. De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat u hiervan vindt. U kunt op het voorlopig ontwerp reageren tot en met 6 september (inspraakperiode). Dit is voor een deel tijdens de zomervakantie. De inspraakperiode is daarom extra lang en loopt door tot na de zomervakantie. Dan heeft iedereen een kans om te reageren.

Het voorlopig ontwerp vindt u op www.haarlem.nl/mr-jan-gerritszlaan-en-willem-klooslaan of in de publiekshal van de gemeente aan de Zijlvest 39 (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en donderdag tot 20.00 uur). Tot 11.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen in de publiekshal. Na 11.00 uur kunt u een afspraak maken door te bellen naar 14 023.

Hoe kunt u reageren?

Reageren kan op de volgende manieren

  • Per e-mail via projecten@haarlem.nl
  • Per brief aan gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB  Haarlem, t.a.v. T. T. Mulder.

Let op: alle reacties en namen worden openbaar zodra de gemeenteraad een besluit neemt over het definitieve ontwerp. Iedereen kan ze dan zien. Wilt u niet uw naam erbij? Laat ons dat weten bij uw reactie.

Wat gebeurt er met de reacties?

De gemeente bekijkt of de reacties in het voorlopig ontwerp kunnen worden verwerkt. Uiteindelijk komt er een definitief ontwerp. Eerst neemt neemt de gemeenteraad nog een besluit.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/mr-jan-gerritszlaan-en-willem-klooslaan.