Ondernemersspreekuur coronamaatregelen

  • 17 december 2021

Vanaf maandag 13 december heeft de gemeente het telefonisch ondernemersspreekuur weer geopend. Het spreekuur is voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten. Het kan gaan om allerlei vragen; van hulp bij geldzorgen tot het zoeken naar ander werk.

In het spreekuur ondersteunt de gemeente ondernemers bij het zoeken naar antwoorden. Ook biedt de gemeente praktische tips en links. Bellen kan tussen 10.00 en 12.00 uur: nummer 14023 > kies optie 6 > Ondernemersspreekuur.

Het is een moeilijke tijd voor ondernemers en zelfstandigen. Velen zijn opnieuw met maatregelen geconfronteerd en moeten de weg zien te vinden naar hulp en ondersteuning. Aarzel niet en zoek hulp bij de gemeente of één van de organisaties in de regio.

Bel naar het spreekuur

De gemeente wil met het ondernemersspreekuur een helpende hand bieden. Heeft u vragen? Bel op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur naar 14023 en kies optie 6 ‘Ondernemersspreekuur’.

Beluister de podcasts

Op het podcastkanaal van gemeente Haarlem staat een serie met drie afleveringen: Zelfstandig ondernemen in het nieuwe normaal. In de podcasts gaat het over hulp bij geldzorgen, het versterken van je onderneming en hulp naar ander werk. Luister naar deze podcasts (Spotify).