Ondernemers gezocht voor project Circulaire Economie in het voorgezet onderwijs

  • 9 mei 2019

De gemeente Haarlem is op zoek naar duurzame ondernemers voor het project Circulaire Economie in het voortgezet onderwijs. Tijdens dit project gaan jonge Haarlemmers aan de slag met circulaire vraagstukken van lokale ondernemers.

De gemeente is voor het Lyceum Sancta Maria en andere middelbare scholen op zoek naar duurzame en/of circulaire bedrijven met een onderzoeksvraag op dat gebied. Scholieren werken tijdens het project Circulaire Economie aan het duurzame vraagstuk en presenteren afsluitend hun oplossing. Deelname aan het project levert veel kennis en inspiratie op en kost niet veel tijd. Ondernemers die meedoen dragen bovendien bij aan bewustzijn over duurzaamheid onder jongeren.

Lyceum Sancta Maria

Van 25 tot en met 27 september 2019 doen alle leerlingen 2 HAVO/VWO van het Lyceum Sancta Maria mee aan het project Circulaire Economie. Het project vindt inmiddels voor de derde keer plaats en wordt georganiseerd door Lyceum Sancta Maria, Stichting Technotrend en Gemeente Haarlem.

Informatiebijeenkomst op 24 mei

Alle geïnteresseerde ondernemers zijn vrijdag 24 mei a.s. van 14.30 tot 16.00 uur van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over het project Circulaire Economie in het voortgezet onderwijs. De bijeenkomst vindt plaats op het Lyceum Sancta Maria, van Limburg Stirumstraat 4.

Meer informatie opvragen kan ook via mevrouw Brandsma, mjabrandsma@haarlem.nl.