Nieuwe digitale nieuwsbrief gemeente Haarlem

  • 14 juni 2018

De digitale nieuwsbrief van de gemeente is vernieuwd! Voortaan krijgt u één e-mail met daarin al uw gekozen onderwerpen. Nieuw is de categorie Stadsnieuws.

Wanneer u zich aanmeldt, kunt u verschillende categorieën aanvinken. Bijvoorbeeld algemeen nieuws over Haarlem, nieuws over uw stadsdeel of bestuurlijk nieuws. U kunt zoveel categorieën kiezen als u zelf wilt. Aanmelden kan op www.haarlem.nl/nieuwsbrief.

Vernieuwd

Eerder kregen abonnees per categorie een aparte e-mail van de gemeente met daarin de gepubliceerde berichten. Dat is nu anders. U krijgt nu één gecombineerde nieuwsbrief met daarin al uw gekozen onderwerpen. Ook heeft de nieuwsbrief een frisse lay-out gekregen in de nieuwe huisstijl van de gemeente.

Nieuw: Stadsnieuws

Er is ook een nieuwe categorie bijgekomen: Stadsnieuws. Als u deze categorie aanvinkt, krijgt u artikelen, interviews en achtergrondverhalen die over heel Haarlem gaan. Deze categorie vervangt de oude categorie Stadskrant. Dat is omdat de Stadskrant van de gemeente in juni 2018 voor het laatst uitkomt. De verhalen die u eerder in de Stadskrant las, kunt u nu lezen met een abonnement op het digitale Stadsnieuws.

Al geabonneerd?

Was u al geabonneerd op één of meerdere e-mailalerts van de gemeente? Dan krijgt u vanaf nu vanzelf de vernieuwde nieuwsbrief. Daarin staat het nieuws over alle categorieën die u heeft aangevinkt. Wilt u ook algemeen nieuws over de gemeente ontvangen? Bijvoorbeeld interviews en achtergrondverhalen, zoals die eerder in de Stadskrant verschenen? Meldt u dan ook aan voor de nieuwe categorie Stadsnieuws via www.haarlem.nl/nieuwsbrief (profiel wijzigen). Als u al geabonneerd was op de digitale Stadskrant, krijgt u vanaf nu automatisch de categorie Stadsnieuws.

Wijzigen of stopzetten

U kunt uw abonnement op de nieuwsbrief wijzigen of stopzetten wanneer u wilt. Dat doet u via de pagina www.haarlem.nl/nieuwsbrief. Klik vervolgens op ‘Wilt u zich afmelden of uw profiel wijzigen?’

Wilt u meer weten over het stoppen van de Stadskrant? Of weten op welke manieren u nog meer op de hoogte kan blijven van gemeentenieuws? Lees dan het bericht over het stoppen van de Stadskrant.