Netwerkbijeenkomst Mooi door Noord

  • 10 oktober 2019

Op woensdag 13 november organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van de netwerkbijeenkomst Mooi door Noord. Tijdens het platform gaan professionals en actieve bewoners uit Noord met elkaar in gesprek over actuele thema’s uit het stadsdeel. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in Bibliotheek Noord (Planetenlaan 170), van 16.00 tot 20.00 uur.

Er gebeurt ontzettend veel in Noord. Dat bleek ook uit de eerdere, energievolle netwerkbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om elkaar te ontmoeten, inspireren en plannen te maken. Dit leverde eerder al veel nieuwe, soms onverwachte, contacten op.

Oproep

Heeft u een thema dat u graag wil bespreken tijdens de bijeenkomst? Wij bieden open gesprekstafels waar u uw thema kunt inbrengen. Breng het in bij de bijeenkomst en zoek de samenwerking bij Mooi door Noord!

Aanmelden

Professionals en andere betrokken Noorderlingen zijn van harte welkom om 13 november te komen netwerken. Graag in de e-mail uw naam en indien van toepassing de organisatie namens wie u komt vermelden. Ook horen we graag of u mee eet. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan noord@haarlem.nl.