Meldingen en afspraken digitaal bij te houden via MijnHaarlem

  • 10 november 2020

Hoe staat het eigenlijk met de melding die je bij de gemeente hebt gedaan? Even snel je afspraak bij de gemeente bekijken of verzetten? Het kan via je persoonlijke digitale omgeving MijnHaarlem op de website www.haarlem.nl. Deze uitbreiding op de Haarlemse digitale dienstverlening is klaar voor het grote publiek en voor kritische gebruikers. Ben jij die kritische gebruiker?

Haarlemmers gaven in een onderzoek van Ruigrok NetPanel aan dat zij online hun zaken willen regelen, geïnformeerd willen worden en gegevens willen inzien wanneer hen dat uitkomt. Als antwoord daarop startte de gemeente Haarlem in december 2019  de ontwikkeling van MijnHaarlem met een paar functionaliteiten.

Het platform groeit en er is steeds meer mogelijk. Zo kan je via MijnHaarlem je gemaakte afspraken inzien, verzetten en annuleren. Steeds meer aanvragen die met DigiD zijn gedaan bij de gemeente kun je volgen. De gegevenspagina is uitgebreid met alle relevante gegevens over jou en je gezin. Je reisdocument staat op jouw pagina en je krijgt een e-mail wanneer deze binnenkort verloopt.  

Op dit moment kun je er het overzicht vinden van 10 producten en diensten, maar MijnHaarlem groeit door. De gemeente is op zoek naar mensen die mee willen denken over de volgende stap voor dit platform. Ben jij daarin geïnteresseerd? Geeft dit dan aan op je persoonlijk omgeving van MijnHaarlem, te vinden rechts bovenaan de pagina www.haarlem.nl.