Leer meer over Crowdfunding tijdens de gratis masterclass

  • 8 januari 2020

Om Haarlemmers met een idee voor de stad een stapje verder te helpen, is er de Initiatievenschool. Met een aanbod van (veelal gratis) workshops, cursussen en lezingen kan iedereen zich hier verder ontwikkelen. Ook in 2020 staan er weer leerzame workshops op het programma, bijvoorbeeld de Masterclass Crowdfunding en Matchfunding.

Masterclass Crowdfunding en Matchfunding

Om een goed idee ook uit te kunnen voeren zijn vaak middelen nodig zoals geld en extra mankracht. Tijdens de masterclass Crowdfunding en Matchfunding leren deelnemers meer over deze en andere vormen van fondsenwerving. Crowdfunding levert vaak niet alleen financiële middelen op, maar ook vrijwilligers en pr. Door campagne te voeren voor een idee worden andere mensen enthousiast om mee te helpen.

Op 3 februari 2020 is de Masterclass Introductie Crowdfunding en Matchfunding en op 17 februari 2020 de verdiepingsworkshop Crowdfunding en Matchfunding. Er is een beperkt aantal plekken voor de masterclass, daarom moeten deelnemers zich vooraf aanmelden. Deelnemers van de masterclass kunnen zich na afloop inschrijven voor de verdiepingsworkshop.

Aanmelden voor de workshop kan op haarlemlink.nl