Isolatieactie Haarlem: begin het nieuwe jaar goed en doe mee!

  • 31 december 2021

Met de sterk stijgende energieprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Haarlem organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.

Haarlemmers kunnen tegen een scherpe prijs dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en isolerend glas laten aanbrengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vakkundige isolatiebedrijven. Een geïsoleerd huis voelt comfortabeler aan. U heeft minder last van kou en tocht. En naast uw lagere energiekosten bereidt u uw huis ook voor op een aardgasvrije toekomst.

Wethouder Robbert Berkhout: “Beter isoleren is net als zonnepanelen eigenlijk altijd een goed idee, voor zowel het milieu als uw portemonnee. Maar hoe regelt u dat? Met deze actie zorgen we ervoor dat u betrouwbare adviezen en offertes krijgt die passen bij uw eigen situatie.”

Subsidie

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En nu extra interessant: u ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas. Of isolatie in combinatie met een (hybride) warmtepomp of zonneboiler. Op deze website vindt u alle informatie.

Zo werkt de isolatieactie

Deelname aan deze actie is eenvoudig:

  1. Inschrijven: u kunt zich van 1 januari t/m 31 maart 2022 inschrijven via deze website.
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact met u op. Deze komt bij ut thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. Uitvoering: het bedrijf maakt een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast.

Webinar woningisolatie 18, 20 en 24 januari

Meer weten over deze inkoopactie en woningisolatie? Geeft u zich dan ook op voor het webinar, op 18, 20 of 24 januari om 19.30 uur.

Meer informatie

Begin het nieuwe jaar meteen goed en doe mee! Met vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, telefoon: 072 – 743 39 56 of via e-mail: info@duurzaambouwloket.nl.

Categorie:

  • Nieuws ZUID/WEST
  • Nieuws SCHALKWIJK
  • Nieuws OOST
  • Nieuws CENTRUM
  • Nieuws NOORD
  • Duurzaam Haarlem