Inschrijving markt Egelantier sluit 30 augustus

  • 16 augustus 2019

In de Egelantier vindt woensdag 18 september een ‘inspiratiemarkt’ plaats. Mogelijke investeerders, ontwikkelaars, hoteliers en cultureel-maatschappelijke organisaties komen met ideeën over een nieuwe invulling van de Egelantier.

Het doel is om in een informele sfeer (markt)partijen een podium en ontmoetingsplek te bieden om ideeën met elkaar uit te wisselen en te inspireren om tot een mooi plan voor een hotel, woningen en cultureel-maatschappelijke functies te komen. Iedereen die hieraan wilt deelnemen kan zich nu aanmelden.

Wilt u meedoen?

Wilt u deelnemen aan de inspiratiemarkt Egelantier? Aanmelden kan tot uiterlijk 30 augustus via het e-mailadres projecten@haarlem.nl. Van alle aanmeldingen wordt een bevestiging gestuurd. Wilt u alleen langskomen? Dat kan ook. Mailt u dan naar projecten@haarlem.nl en geef uw naam en organisatie aan ons door.

In het nieuwsbericht van 19 juli 2019 leest u meer informatie en wat er van de deelnemers wordt verwacht. Meer informatie over de verkoopprocedure, planning en achtergronddocumenten vindt u op www.haarlem.nl/egelantier-ontwikkeling.