Haarlem geeft aandacht aan impact ondernemers tijdens Social Impact Days

  • 16 november 2020

Van 19 tot en met 21 november zijn de Social Impact Days. Haarlem doet voor de tweede keer mee. In deze week wordt het Kennemer Inkoopplatform gelanceerd. En de gemeente organiseert een digitale ‘Impact Shoppingroute’ voor Haarlemmers.

Impact ondernemen staat tijdens de Social Impact Days centraal. Ondernemers die bouwen aan een eerlijke en duurzame wereld krijgen deze week extra aandacht.

Lancering Kennemer Inkoopplatform

Op vrijdag 20 november om 9.00 uur is de lancering van het Kennemer Inkoopplatform. Het inkoopplatform biedt een overzicht van het regionale aanbod aan impact ondernemers. Hiermee willen gemeenten in de regio Kennemerland en Stichting Stadsgarage sociaal, innovatief en duurzaam inkopen stimuleren. Aanmelden voor de lancering kan via de website van Stichting Stadsgarage. En meldt u zich aan voor woensdag 18 november, dan maakt u kans op een gratis ontbijtje!

Online shopping route

Met de digitale Impact Route worden Haarlemmer aangemoedigd om juist om online bij de webshops te gaan kijken van deze ondernemers. Kijk een naar een duurzaam (Sinterklaas)cadeau, een inclusieve lunch to go of koop je feestkleding bij de een sociaal ondernemer. De route is het hele jaar te vinden op de website van The Impact Days. Heeft u iets nodig? Kijk dan eens bij deze ondernemers!