Gratis proeflessen in september bij Sportsupport

  • 23 september 2021

Na lang stilzitten tijdens de lockdown mag iedereen weer samen sporten en bewegen. Dat wil SportSupport, samen met alle (sport)verenigingen en beweegaanbieders, graag vieren met alle inwoners van Haarlem!

Alle verenigingen en andere beweegaanbieders in Haarlem openen in september hun deuren, zodat iedereen de kans krijgt om alleen of samen met vrienden en vriendinnen gebruik te maken van gratis proeflessen. Inwoners van jong tot oud kunnen op deze manier verschillende sporten uitproberen om zo te ontdekken welke sport het meest bij ze past. 

Vieren met inwoners

Danielle Krijger, verenigingsadviseur bij SportSupport is een van de initiators. “Het leek ons een ontzettend mooi moment wanneer alle sportrestricties eraf waren om dit te gaan vieren met de inwoners. Daarnaast willen we ook heel graag alle sportverenigingen een hart onder de riem steken. Verenigingen hebben afgelopen jaar echt ontzettend hun best gedaan om binnen de maatregelen hun sport aan te bieden. Daar hebben wij ontzettend veel waardering voor. Op deze manier hopen we dat inwoners weer hun weg naar de vereniging weten te vinden. Met deze versoepelingen en de start van het nieuwe schooljaar leek het ons nu een perfect moment om deze campagne te lanceren.”

Vraag gratis proefles aan

Elk stadsdeel heeft zijn eigen strippenkaart. Op deze kaart staat het aanbod van proeflessen wat er in de wijk allemaal te doen is, voor jong tot oud. Veel ouders waren verrast over hoe rijk het aanbod in de wijk eigenlijk is. Een van de ouders: “Ik wist niet dat er voor mensen van mijn leeftijd ook kickboksen wordt aangeboden.” Een andere ouder “Voor een alleenstaande vader zoals ik is het extra waardevol dat er in de wijk een ruim aanbod is.”

Bekijk het aanbod van de strippenkaarten op de website sportindewijk.nl/hoera. Op deze website staan alle beweegaanbieders in Haarlem voor het totale aanbod.