Digitale informatiebijeenkomst Harmenjansweg

  • 24 november 2021

Op vrijdag 3 december wordt een digitale informatievideo uitgezonden over de werkzaamheden op de Harmenjansweg. Vanwege de coronamaatregelen is een fysieke bijeenkomst niet mogelijk en doen wij dit in digitale vorm.

Op 3 december publiceren we aan het einde van de dag een informatievideo waarin Dura Vermeer de aankomende werkzaamheden nader toelicht. Geïnteresseerden kunnen naar aanleiding van de video vragen stellen via de Dura Vermeer Bouwapp of via de mail. De informatievideo wordt gepubliceerd de projectenpagina van de gemeente en op de Dura Vermeer Bouwapp. Deze is ook te zien op de Bouwapp website.

Vooraf vragen insturen

De video geeft uitleg over de werkzaamheden inclusief de planning, de omgevingsaspecten en de communicatie. Voor deze video kunnen voorafgaand vragen worden ingestuurd zodat deze in de video behandeld kunnen worden. Heeft u een vraag? Stuur deze dan naar ROGO@duravermeer.nl.

Insturen kan tot 29 november 12.00 uur. Er kan ook telefonisch contact worden gezocht met de omgevingstelefoon 06- 5359 9712 of via de Dura Vermeer Bouwapp. Deze app is te downloaden via de appstore en onder project “Herinrichting Harmenjansweg” te volgen.