Cursus 'Hoe werkt de gemeenteraad?'

  • 13 februari 2020

Vrouwen mogen nu ruim een eeuw actief zijn in de politiek. Toch zitten er nog steeds minder vrouwen in de raad dan mannen. Daarom organiseren we een cursus voor vrouwen die interesse hebben in de politiek. Wilt u weten waar de gemeenteraad allemaal over gaat en wat de raad doet? Op woensdag 4, 11 en 18 maart is er een driedaagse cursus speciaal voor Haarlemse vrouwen.

Wat is het doel van de cursus?

Het doel van de cursus ‘Hoe werkt de gemeenteraad’ is om deelnemers te leren over hoe het gemeentebestuur en de politiek werken. Een ander doel is om vrouwen te interesseren om zelf politiek actief te worden.

Waar en wanneer?

De cursus wordt gegeven op 4, 11 en 18 maart van 19.30 tot 22.00 uur. In de raadzaal van het Stadhuis (Grote Markt 2). De cursuslocatie is toegankelijk voor mensen met een beperking.

Aanmelden

Wilt u aan de cursus meedoen? Aanmelden kan via griffiebureau@haarlem.nl. Er kunnen in totaal 25 vrouwen meedoen. Er is nog plek voor 10 deelnemers. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven. Meedoen aan de cursus is gratis.

Meer informatie vindt u op gemeentebestuur.haarlem.nl.