Bijeenkomst ontwikkeling Spaarndamseweg 14 mei

  • 3 mei 2019

Haarlem groeit. De gemeente heeft de ambitie om tot en met 2025 10.000 woningen te realiseren. Eén van de gebieden waar ontwikkeld zal worden is de Spaarndamseweg. Daar is ruimte voor ongeveer 650 woningen. Wat betekent dat voor uw wijk? Tijdens de bijeenkomst op 14 mei presenteert de gemeente haar plannen.

Bijeenkomsten

Tijdens de inloopbijeenkomst op 14 mei worden de ideeën over de Spaarndamseweg voorgelegd en uitgelegd wat deze inhouden voor uw wijk. U bent van harte welkom om mee te praten en uw reactie te geven. De inloopbijeenkomst is van 16.00 tot 20.00. Om 17.00 en 19.00 uur zijn de presentaties.

Met de reacties en ideeën gaan we aan de slag en op 4 juni presenteren we de conceptontwikkelvisie. Hierin staat waar wij kans zien voor gebouwen en groen. Beide bijeenkomsten vinden plaats in de Koningskerk, Kloppersingel 57.

Kunt u er niet bij zijn?

Als u niet aanwezig kunt zijn bij één van de presentaties, kunt u de plannen vanaf 15 mei bekijken op www.haarlem.nl/spaarndamseweg. Hier kunt u tot 27 mei ook een reactie achterlaten.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via spaarndamseweg@haarlem.nl.