Aanmelden voor Inspiratiemarkt Egelantier van start

  • 19 juli 2019

De Egelantier wordt op woensdag 18 september a.s. omgetoverd tot een ‘inspiratiemarkt’. Op deze markt brengen potentiele investeerders, ontwikkelaars, hoteliers en cultureel-maatschappelijke organisaties elkaar op ideeën over de nieuwe invulling van de Egelantier. Een plek waar men geïnspireerd wordt om tot een mooi plan voor een hotel, woningen en cultureel-maatschappelijke functies te komen. Iedereen die hieraan wilt deelnemen kan zich nu aanmelden.

Wat wordt er van de deelnemers verwacht?

Alle geïnteresseerde partijen die zich willen presenteren als potentiele initiatiefnemer in de Egelantier, op welk vlak dan ook, zijn van harte welkom. Wat wordt van u verwacht? Stuur ons voor uiterlijk 30 augustus 2019:

  • een 1 minuut- video (*.mov, *.avi, *.mpeg of vergelijkbaar format) waarin u uw organisatie kort maar krachtig presenteert. Geef bijvoorbeeld aan wie u bent, wat u te bieden heeft, wat u zoekt. De vorm en inhoud is vrij. De gemeente toont de video’s in een loop achter elkaar tijdens de Inspiratiemarkt in een filmzaal.
  • een 1 pagina- flyer (A4 voor- en achterzijde toegestaan in PDF) waar u uw organisatie presenteert. Van de ontvangen flyers stelt de gemeente een Inspiratieboek samen die wordt toegevoegd aan de verkoopdocumentatie.

Presentatie

Presentatie zijn er in allerlei vormen en maten. Wat het beste voor u is weet u natuurlijk zelf het beste. Er gelden dan ook geen eisen, kaders of voorwaarden aan de presentaties. De gemeente zorgt dat alleen dat er een marktkraam beschikbaar is.

Wat kunt u van de gemeente verwachten?

De gemeente treedt op als gastheer en organisator van de inspiratiemarkt. De gemeente zorgt voor een hapje en drankje in de centrale ontmoetingsruimte. De marktkramen staan verspreid door de Egelantier.
Op basis van een loting wordt bepaald wie welke kraam krijgt. Op een plattegrond wordt dit duidelijk gecommuniceerd. De plattegrond wordt bij binnenkomt aan iedere aanwezig uitgereikt. 
Heeft u andere ideeën over uw presentatie, laat het ons weten. Dan onderzoeken we wat mogelijk is. Alles wat u aanlevert is openbaar. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat het dan ook weten.

Programma

17.00 tot 18.00 uur   Inloop & opbouw marktkramen
18.00 tot 18.10 uur   Opening door wethouders Jur Botter en Marie-Thérèse Meijs
18.10 tot 21.00 uur   Inspiratiemarkt 
21.00 tot 21.05 uur   Afsluiting door wethouder Botter 

Wilt u meedoen?

Wilt u deelnemen aan de inspiratiemarkt Egelantier? Aanmelden kan tot uiterlijk 30 augustus via het mailadres projecten@haarlem.nl. Van alle aanmeldingen wordt een bevestiging gestuurd.
Wilt u alleen langskomen? Dat kan ook. Mailt u dan naar projecten@haarlem.nl en geef uw naam en organisatie aan ons door.

Belangrijk

Alle ontvangen informatie, aanmeldingen en contactgegevens worden openbaar gemaakt. Heeft u hier bezwaar tegen hebben, laat het ons weten. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project, de verkoopprocedure, planning en achtergronddocumenten kijk dan https://www.haarlem.nl/egelantier-ontwikkeling/