Met isolatie bespaart u energie

  • 11 oktober 2021

Is uw huis goed geïsoleerd? Dan verbruikt u minder energie om uw huis te verwarmen. En het voelt in huis ook comfortabeler aan. Vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en isolatieglas leveren direct voordelen op. Isolatiemaatregelen zijn goed voor uw portemonnee én het klimaat.

Weet u hoe goed uw huis is geïsoleerd? Doe nu de isolatie-zelfscan. Ga met een meetlat door het huis en meet de dikte van uw isolatie. Vul de vragenlijst in. Binnen 5 tot 15 minuten ontdekt u hoe goed de isolatie van uw dak, vloer, buitenmuren en glas is. Ga naar www.milieucentraal.nl en zoek op ‘check je isolatie’.

Advies en informatie

De Nationale Isolatieweken zijn nu in gang. De komende tijd zijn er veel acties, onder andere isolatiedemonstraties en duurzaamheidsadvies bij Gamma in Haarlem en een videogesprek met een TONZON vloerisolatie expert. Meer weten? Kijk op nationaleisolatieweken.nl.

Haarlem wordt steeds gasvrijer

In 2050 is aardgas niet meer beschikbaar om woningen en gebouwen te verwarmen. Haarlem wil al in 2040 van het aardgas af! We moeten op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen. Wilt u uw huis voorbereiden op de toekomst?

Kijk voor informatie op haarlem.nl/gasvrijer.