Mugfest

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is het Mugfest

Haarlemmer Kweektuin
Kom zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Haarlemmer Kweektuin en laat je verrassen door theater en muziek op verrassende locaties midden in de natuur! Doe mee met workshops en debatten. Laat je inspireren door sprekers. Verzorg de inwendige mens met lekker eten en drinken. Een duurzaam festival voor iedereen tussen nul en honderd jaar!

Grote Markt
Zondag vindt tussen 12.00 en 17.00 uur de duurzaamheidsmarkt plaats op de Grote Markt. Je kunt snuffelen langs marktkramen en je laten informeren over duurzame initiatieven. Met Groene Stoel-lezingen, activiteiten voor kinderen en de uitreiking van het Groene Lintje door wethouder Cora-Yfke Sikkema.

Aanmelden voor de duurzaamheidsmarkt

We nodigen alle duurzame ondernemers, initiatieven, organisaties en diensten van harte uit. Jouw duurzame aanwezigheid kan dus niet ontbreken op dit festival! Doe je ook mee? Meld je dan aan voor een marktkraam. Het deelnemersbedrag is € 75,00 excl. btw per deelnemer. Je ontvangt hiervoor een kraam van vier meter breed. Voor ideële instellingen en bijzondere stichtingen is er in overleg een maatschappelijk tarief mogelijk. Om deel te nemen aan de duurzaamheidsmarkt kunt u mailen naar degroenemug@haarlem.nl.

Het programma volgt binnenkort.

Bekijk de poster (PDF).