Milieuplein

Als inwoner van Haarlem kunt u uw afval gratis naar het Milieuplein aan de Ir. Lelyweg 51 in Haarlem brengen. Houd rekening met lange wachttijden. Kom alleen als het niet anders kan. Stel uw bezoek anders uit. Omdat het een stuk drukker is dan normaal heeft Spaarnelanden maatregelen genomen om u en hun medewerkers zo goed mogelijk te beschermen:

  • Er mogen niet meer dan 10 auto’s tegelijkertijd op het Milieuplein
  • Spaarnelanden vraagt u bij de slagboom op gepaste afstand uw adresgegevens te laten zien. Bijvoorbeeld op een envelop of bankafschrift met daarop uw naam en adres
  • Spaarnelanden vraagt u gepaste afstand te houden van de medewerkers en andere bezoekers
  • De medewerkers van Spaarnelanden kunnen op het moment niet assisteren en vragen u daarom zelf het afval in de containers te gooien
  • Om de doorloop te bevorderen, vraagt Spaarnelanden u het afval thuis al per afvalstroom te sorteren (meer informatie hierover vindt u op www.spaarnelanden.nl).

Bedrijven kunnen afval tegen betaling aanbieden bij het Vuiloverlaadstation aan de Jan van Krimpenweg 10.

U moet uw legitimatiebewijs meenemen en uw huisadres of postadres aan kunnen tonen. Meer informatie over de soorten afval en de openingstijden van het Milieuplein vindt u op de website van Spaarnelanden.

Spaarnelanden/milieuplein