Isolatieactie Haarlem: isoleer nu voordelig!

Isolatie is als een warme jas voor jouw huis. De gemeente Haarlem organiseert samen met omliggende gemeenten en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. Inwoners kunnen tegen een scherpe prijs spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie laten aanbrengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vakkundige isolatiebedrijven.

Voordelen van isolatie

Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde! Want woningisolatie heeft alleen maar voordelen. U heeft minder last van kou en tocht, en dus meer comfort in huis. Bovendien krijgt u lagere energiekosten én u bereidt uw huis voor op een aardgasvrije toekomst.

  • Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren
  • Met dakisolatie bespaar je veel energie en dus ook geld
  • Klaar met koude voeten en vocht in huis? Neem dan vloerisolatie
  • Vervang enkel en dubbel glas door HR++ of triple glas. Je houd de warmte binnen en wordt het stiller in huis

Subsidie voor huis isolatie

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En nu extra interessant: u ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas.

Hoe werkt de isolatieactie?

Samen met geselecteerde isolatiebedrijven is een scherp geprijsd aanbod op maat gemaakt. Deze bedrijven komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte.

  • Inschrijven: de actie loopt van 1 december 2020 t/m 28 februari 2021. Inschrijven kan op de website van het Duurzaam Bouwloket.
  • Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op om bij u thuis te komen kijken. Hierna ontvangt u een offerte op maat.
  • Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast.

Meer weten? 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via telefoon: 072 – 743 39 56 of e-mail: info@duurzaambouwloket.nl