Fiets kwijt of verwijderd

Bent u uw fiets kwijt?
Kijk dan op de website verloren of gevonden. Hier worden verwijderde fietsen geregistreerd. De fietsen worden naar de Fietsopslag Spoordijk aan de Jansweg 15 bij het station gebracht. Heeft u uw fiets gevonden op de website? U kunt hem dan tegen betaling van € 25 ophalen. U kunt alleen met pin betalen.

Fietsopslag Spoordijk

Wanneer u binnen 48 uur uw fiets ophaalt bij de Fietsopslag Spoordijk, kunt u deze direct meenemen. Duurt het langer? Dan moet u telefonisch een afspraak maken om de fiets op een later moment op te halen. Op de website vindt u de actuele openingstijden en contactinformatie.

U betaalt per pin € 25 voor het ophalen van uw fiets. Zorg altijd dat u een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs, verblijfsdocument), fietssleutel of ander eigendomsbewijs en pinpas bij u heeft.

Waarom is mijn fiets verwijderd?

De toezichthouders van de gemeente Haarlem halen fietsen weg uit de openbare ruimte. Natuurlijk niet zomaar. Een fiets wordt meegenomen wanneer deze gevaarlijk of te lang geparkeerd staat. Ook wordt een fiets verwijderd wanneer hij op een plek staat waar hij niet mág staan of zoveel gebreken vertoont dat het eigenlijk een wrak is.