Aanmelden bezoekersparkeren

Op deze pagina kunt u het kenteken van uw bezoek online aan- en afmelden. U kunt meerdere kentekens tegelijk aanmelden. Alleen u en uw huisgenoten kunnen het aanmeldnummer en de pincode gebruiken. U bent zelf verantwoordelijk voor het afmelden van uw bezoek.

Kenteken aan- en afmelden U heeft hiervoor uw aanmeldnummer en pincode nodig

Storing bij online aanmelden?

Kunt u door een storing uw bezoek niet aanmelden via het aan-/afmeldsysteem van de app of de website? Meld uw bezoek dan aan op een andere manier. Bijvoorbeeld bij de parkeerautomaat of via telefoonnummer 023 30 22 100.

Aanmeldnummer en pincode kwijt?

Log in bij regelen bezoekersparkeren om een nieuw aanmeldnummer en een nieuwe pincode aan te vragen. U heeft hiervoor uw DigiD inloggegevens nodig. Ga in het menu naar tab wijzigen. Kies kopje Codes.  Klik dan op wijzigen. Klik vervolgens nogmaals op de blauwe knop wijzigen. U krijgt dan een nieuw aanmeldnummer en pincode. Het oude aanmeldnummer en de pincode kunt u niet meer te gebruiken.

Hoe kan ik controleren of ik een kenteken aangemeld of afgemeld heb?

Als u via de website of via de app een kenteken aan- of afmeldt dan ziet u bovenin uw scherm in het groen een bevestiging hiervan. Bij het tabblad ‘actief’ ziet u ook of het kenteken is aangemeld. Op dit tabblad staat dan het kenteken. Op het tabblad actief kunt u ook zien of het kenteken is afgemeld.   

Wat moet ik doen als ik vergeten ben mijn bezoek af te melden?

U bent zelf verantwoordelijk voor het afmelden van het kenteken van uw bezoek. U krijgt geen geld terug. U kunt eventueel in de instellingen van de app of in uw account op de website aangeven dat u meldingen wilt ontvangen dat uw parkeertijd verlopen is.

Hulp nodig?

U kunt uw aanmeldnummer en pincode ook wijzigen in de publiekshal. Medewerkers helpen u met het wijzigen van uw aanmeldnummer en pincode. Neem uw geldig identiteitsbewijs mee als u naar de publiekshal komt. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op donderdag is de publiekshal tot 20.00 uur open. Uw nieuwe aanmeldnummer en pincode kunt u direct gebruiken.

Is het voor u niet mogelijk om naar de publiekshal te komen? U kunt ook bellen met de gemeente via het algemene telefoonnummer 14 023 voor hulp.